Grondwerk

Grondwerk


De basis voor uw bouwprojecten

Een (bouw)project kan pas echt van start kan als het grondwerk vakkundig, duurzaam en effectief wordt uitgevoerd.
Denk hierbij aan:
• Uitgraven van bouwputten en uitvoeren bodemverbetering;
• Aan- en afvoer van bouw- en grondstoffen;
• Plaatsen van (tijdelijke) dam- en keerwanden;
• Uitvoeren van bodemsaneringen

Natuur en recreatie

Niet alleen voor bouwprojecten is het vakkundig uitvoeren van grondwerk vereist maar o.a. ook de aanleg van parken en natuurgebieden.
Denk hierbij aan:
• Uitgraven van wadi's en realiseren van vijverpartijen;
• Aanbrengen van damwanden en beschoeiingen;
• Voorbereidende grondwerken voor parken en speeltuinen;
• Aanbrengen halfverhardingen.

Particulieren

Wilt u graag uw tuin afgegraven- of graafwerkzaamheden voor een zwembad uitgevoerd hebben? Wij voeren het graag voor u uit.

Machinepark

Van Hattum Infra heeft een uitgebreid machinepark tot haar beschikking zodat voldaan kan worden aan de behoefte van elk project. Het machinepark bestaat uit (rups)kranen en loaders van 800 tot 30.000kg en zijn uitgerust met alle benodigde hulpstukken. Voor de aan- en afvoer van bouw- en grondstoffen hebben wij diverse trekkers met zandkipwagens.

Wij denken niet alleen tijdens de uitvoering met uw mee maar voorzien u graag vooraf van advies en ontzorgen u achteraf met het onderhoud. Wij kunnen uw project ‘turn-key’ opleveren, tot en met de beplanting.

 

Kennis maken met onze werkwijze?

We bespreken graag met u de mogelijkheden rekening houdend met uw wensen en het bestemmingsplan.

Belangrijke mededeling

Het bericht waarvan we nooit hadden gedacht het te moeten schrijven. Met pijn in ons hart hebben we het faillissement aangevraagd van ons familiebedrijf Van Hattum Infra. Het faillissement is dinsdag 13 september 2022 uitgesproken.

Dit is o.a. het gevolg van onvoorziene kostenverhogende omstandigheden zoals de enorm gestegen grondstofprijzen en de beschikbaarheid daarvan, en forse prijsstijgingen/toeslagen van met name energie en brandstof. Helaas waren er weinig tot geen contractuele mogelijkheden voor het doorberekenen van de extra bouwkosten als gevolg van prijsstijgingen.

Dit besluit heeft zeer grote impact voor onze medewerkers en hun gezinnen, waarvan velen een langdurig dienstverband bij ons hebben. Dit geldt in meer of mindere mate ook voor onze onderaannemers en leveranciers.

Het is niet “zomaar” een beslissing die je neemt, maar we hebben hem genomen na goed beraad en om te voorkomen dat de situatie erger wordt.

Indien u een vordering hebt op ons bedrijf kunt u deze bij de curator ter verificatie indienen, per post (aan Splendor Advocaten, Postbus 14188, 3508 SG Utrecht) of per e-mail: backoffice@splendoradvocaten.nl. Voeg bij uw indiening bewijsstukken bij waaruit de aard en hoogte van de vordering blijken.

De wereld van grond- weg- en waterbouw is klein. We komen elkaar vast weer, in betere tijden, ergens tegen.