Bestrating

Bestrating


Jarenlange ervaring

Van Hattum Infra heeft jaren ervaring in het aanleggen van bestratingen. Onze bestratingwerkzaamheden zijn zeer divers, zoals duizenden vierkante meters voor bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Maar ook voor particulieren hebben wij vele tuinen ontworpen en de bestrating verzorgd. Na het gereedkomen van het straatwerk verzorgen wij ook graag de beplanting voor u, een turn-key oplossing dus.

Specialisten

Wij zijn specialisten in straatwerk en onderscheiden ons in kwaliteit en in prijs, mede door gebruik van de nieuwste technieken. Het machinaal bestraten is ons niet vreemd, integendeel! Wij maken al jaren gebruik van goed uitgerust materieel met bestratings-klemmen en vacuümtechnieken.

Gaat u een schoolplein, (stads)park, bedrijfsterrein, winkelstraat of een complete woonwijk aanpakken? Wij denken graag met u mee. We zijn helemáál in ons element als wij uw project integraal mogen uitvoeren, inclusief het grondwerk, riolering en de wegenbouwwerkzaamheden. Het totaalpakket dus.

Wateropvang en -afvoer

Voordat een nieuwe bestrating kan worden aangelegd is een goed werkende riolering ten behoeve van een goede afwatering vereist, neem hiervoor een kijkje bij onze expertise 'riolering'. Ook voor duurzame- en vakkundig aangelegde drainage- en infiltratie systemen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Kennis maken met onze werkwijze?

We bespreken graag met u de mogelijkheden rekening houdend met uw wensen en het bestemmingsplan.

Belangrijke mededeling

Het bericht waarvan we nooit hadden gedacht het te moeten schrijven. Met pijn in ons hart hebben we het faillissement aangevraagd van ons familiebedrijf Van Hattum Infra. Het faillissement is dinsdag 13 september 2022 uitgesproken.

Dit is o.a. het gevolg van onvoorziene kostenverhogende omstandigheden zoals de enorm gestegen grondstofprijzen en de beschikbaarheid daarvan, en forse prijsstijgingen/toeslagen van met name energie en brandstof. Helaas waren er weinig tot geen contractuele mogelijkheden voor het doorberekenen van de extra bouwkosten als gevolg van prijsstijgingen.

Dit besluit heeft zeer grote impact voor onze medewerkers en hun gezinnen, waarvan velen een langdurig dienstverband bij ons hebben. Dit geldt in meer of mindere mate ook voor onze onderaannemers en leveranciers.

Het is niet “zomaar” een beslissing die je neemt, maar we hebben hem genomen na goed beraad en om te voorkomen dat de situatie erger wordt.

Indien u een vordering hebt op ons bedrijf kunt u deze bij de curator ter verificatie indienen, per post (aan Splendor Advocaten, Postbus 14188, 3508 SG Utrecht) of per e-mail: backoffice@splendoradvocaten.nl. Voeg bij uw indiening bewijsstukken bij waaruit de aard en hoogte van de vordering blijken.

De wereld van grond- weg- en waterbouw is klein. We komen elkaar vast weer, in betere tijden, ergens tegen.