Bestrating

Bestrating


Jarenlange ervaring

Van Hattum Infra heeft jaren ervaring in het aanleggen van bestratingen. Onze bestratingwerkzaamheden zijn zeer divers, zoals duizenden vierkante meters voor bedrijventerreinen en parkeerplaatsen. Maar ook voor particulieren hebben wij vele tuinen ontworpen en de bestrating verzorgd. Na het gereedkomen van het straatwerk verzorgen wij ook graag de beplanting voor u, een turn-key oplossing dus.

Specialisten

Wij zijn specialisten in straatwerk en onderscheiden ons in kwaliteit en in prijs, mede door gebruik van de nieuwste technieken. Het machinaal bestraten is ons niet vreemd, integendeel! Wij maken al jaren gebruik van goed uitgerust materieel met bestratings-klemmen en vacuümtechnieken.

Gaat u een schoolplein, (stads)park, bedrijfsterrein, winkelstraat of een complete woonwijk aanpakken? Wij denken graag met u mee. We zijn helemáál in ons element als wij uw project integraal mogen uitvoeren, inclusief het grondwerk, riolering en de wegenbouwwerkzaamheden. Het totaalpakket dus.

Wateropvang en -afvoer

Voordat een nieuwe bestrating kan worden aangelegd is een goed werkende riolering ten behoeve van een goede afwatering vereist, neem hiervoor een kijkje bij onze expertise 'riolering'. Ook voor duurzame- en vakkundig aangelegde drainage- en infiltratie systemen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Kennis maken met onze werkwijze?

We bespreken graag met u de mogelijkheden rekening houdend met uw wensen en het bestemmingsplan.