Over ons

 

Aangenaam kennis te maken met Van Hattum Infra B.V.


Historie

15 februari 1989 stapte Anton van Hattum bij de kamer van koophandel naar binnen om een eigen onderneming te starten.

We zijn destijds begonnen met bosbouw. De vraag naar grondwerk en bestraten nam steeds meer toe en werden de belangrijkste activiteit binnen ons bedrijf. Vervolgens zijn het aanleggen van riolering en asfalteren aan onze activiteiten toegevoegd.

Het feit dat wij de meeste aanvragen (en opdrachten) onderhands verkrijgen, is een teken dat de opdrachtgevers duidelijk te spreken zijn over de kwaliteit die Van Hattum Infra B.V. levert. Dit willen wij graag zo houden, en waar mogelijk zelfs verbeteren.

In de loop der jaren zijn wij getransformeerd van onderaannemer naar hoofdaannemer en zijn we uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf in de GWW-sector. Inmiddels kunt u met al uw middel- en grote infrastructurele projecten bij ons terecht.

Opdrachtgevers

Onze doelgroep bestaat uit (semi)overheid, projectontwikkelaars en soms particulieren die vertrouwen op top kwaliteit, het nakomen van afspraken en flexibele leveringsmogelijkheden. De aannemers waar wij voor werken, weten dat ze door ons in te zetten hun planning en kwaliteit kunnen realiseren. Wij leveren zonder uitzondering wat de klanten willen waarbij prijs/kwaliteit verhouding, duurzaamheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Onze klanten waarderen de moeite die wij nemen op gebied van klantenservice en flexibiliteit om aan hun wensen (en die van hun klanten of gebruikers) te voldoen. Klanten die zaken met ons doen geven altijd blijk van dank en waardering.

Regio

Wij hebben een groot regionaal netwerk opgebouwd in de regio’s Gelderse Vallei, Utrecht, Rivierenland, Noord-Brabant én Zuid-Holland, in een straal van ongeveer maximaal één uur rijden rond Rhenen. Maar ook buiten deze regio’s kunnen wij ingezet worden voor uitvoering van onze expertises.

Cultuur

Afspraak = afspraak! Aan dit credo hebben wij ons succes te danken.
Duidelijkheid is de belangrijkste waarde. We doen wat we zeggen en zijn oprecht in onze gedragingen. We nemen verantwoordelijkheid om altijd naar de beste manier te zoeken om tot topkwaliteit te komen. We denken daarbij in oplossingen!
We zijn een bedrijf waar ons werk met zich meebrengt dat we van aanpakken weten. Daarnaast heeft onze innovatiekracht aan de basis gestaan van de waarden en normen van ons bedrijf. Doordat onze medewerkers snel (nieuwe) kennis met elkaar delen, kunnen we ervaringen van lopende opdrachten direct toepassen in nieuwe opdrachten. Onze organisatie is een samenspel van bedrijfsprocessen en mensen. De belangrijkste structuren die wij ontwikkeld hebben, zijn continue optimalisatie van het proces en de eindoplevering van 100% netjes afgewerkte opdrachten.
We onderkennen dat ruimte een schaars en kostbaar goed is. We gaan daarom verantwoordelijk om met de aan ons gegunde opdrachten. We spreken over een leefomgeving waarin wij werkzaam zijn en realiseren ons dat we deze optimaal moeten overdragen op onze kinderen en kleinkinderen.

 

Kennis maken met onze werkwijze?

We bespreken graag met u de mogelijkheden rekening houdend met uw wensen, de gestelde randvoorwaarden en eisen.

Belangrijke mededeling

Het bericht waarvan we nooit hadden gedacht het te moeten schrijven. Met pijn in ons hart hebben we het faillissement aangevraagd van ons familiebedrijf Van Hattum Infra. Het faillissement is dinsdag 13 september 2022 uitgesproken.

Dit is o.a. het gevolg van onvoorziene kostenverhogende omstandigheden zoals de enorm gestegen grondstofprijzen en de beschikbaarheid daarvan, en forse prijsstijgingen/toeslagen van met name energie en brandstof. Helaas waren er weinig tot geen contractuele mogelijkheden voor het doorberekenen van de extra bouwkosten als gevolg van prijsstijgingen.

Dit besluit heeft zeer grote impact voor onze medewerkers en hun gezinnen, waarvan velen een langdurig dienstverband bij ons hebben. Dit geldt in meer of mindere mate ook voor onze onderaannemers en leveranciers.

Het is niet “zomaar” een beslissing die je neemt, maar we hebben hem genomen na goed beraad en om te voorkomen dat de situatie erger wordt.

Indien u een vordering hebt op ons bedrijf kunt u deze bij de curator ter verificatie indienen, per post (aan Splendor Advocaten, Postbus 14188, 3508 SG Utrecht) of per e-mail: backoffice@splendoradvocaten.nl. Voeg bij uw indiening bewijsstukken bij waaruit de aard en hoogte van de vordering blijken.

De wereld van grond- weg- en waterbouw is klein. We komen elkaar vast weer, in betere tijden, ergens tegen.